Wonen in Emmeloord

Welkom in de gemeente Noordoostpolder. Deze jonge polder biedt volop mogelijkheden om te wonen, te werken en/of te recreëren. Een gemeente waar volop ruimte is voor ontwikkeling en waar de verkoopprijzen van woningen nog betaalbaar zijn.

Emmeloord heeft een centrumfunctie en ligt ook centraal in het midden van de polder. Rondom deze plaats liggen de tien dorpen: Bant, Creil, Ens, Espel, Kraggenburg, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Rutten en Tollebeek. Op onze pagina Noordoostpolder en Emmeloord vindt u wooninformatie over deze plaatsen.

Taxatie voor een woning of een (woon)boerderij op een agrarisch erf?
Voor een taxatie in Emmeloord en de omliggende dorpen bent u bij ons aan het goede adres. Onze register makelaars- en taxateurs staan ingeschreven in het landelijke NRVT taxatieregister en zijn lid van de VBO. Hierdoor bent u verzekerd van een deskundig rapport welke door alle banken en geldverstrekkers zal worden geaccepteerd.

Voor meer informatie en het tarief ga naar onze taxatiepagina

Aankoopbegeleiding voor een woning of een (woon)boerderij? 
Uw droomhuis gevonden? Neem dan uw eigen aankoopmakelaar mee. Onze register makelaars- en taxateurs staan ingeschreven in het landelijke NRVT makelaarsregister. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belangen en zal in samenspraak met en namens u de onderhandelingen uitvoeren. Hij/zij is gespecialiseerd in het vak onderhandelen en weet waarop gelet moet worden om de woning tegen zo gunstig mogelijke voorwaarden aan te kopen. Bovendien hebben onze register makelaars een goede kennis van de woonmarkt.

Voor meer informatie en het tarief ga naar onze aankooppagina

Direct een taxatie of aankoopbegeleiding aanvragen? Neem contact met ons op!