Uw huis in Emmeloord verkopen


Wanneer u uw huis in Emmeloord (of een van de omliggende dorpen) wilt verkopen heeft u waarschijnlijk behoefte aan deskundige begeleiding. U wilt natuurlijk tot een goede prijs komen en er zeker van zijn dat u aan uw wettelijke verplichtingen voldoet. Het is bv. belangrijk om te weten wat de wetgever onder de informatieplicht van de verkoper verstaat.

Wat mag u van ons verwachten wanneer u ons opdracht geeft om uw woning te verkopen? Ten eerste informeren wij u ten aanzien van de te verwachten verkoopopbrengst en adviseren op basis hiervan een te hanteren vraagprijs.

Vervolgens zullen we samen met u de verkoopstrategie bepalen. We werken met een duidelijke verkoopbrochure. Hoeveel en in welk medium wij met uw woning gaan adverteren bepaalt u zelf. Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden.

Wanneer aspirant kopers uw woning willen bezichtigen zullen wij daar altijd bij aanwezig zijn. Dit om deze aspirant kopers met hun eventuele eigen makelaar van alle benodigde informatie te kunnen voorzien.

Op het moment dat een aspirant koper een bod op uw woning uitbrengt zullen wij dit met u bespreken. Eventueel brengen wij dan vervolgens een tegenbod uit.

Daarmee wordt het hele onderhandelingstraject voor u door ons verzorgd. Nadat een definitieve koop / verkoop heeft plaatsgevonden maken wij de koopakte op en zorgen ervoor dat met name zaken als bankgaranties, ontbindende bepalingen e.d. goed worden geregeld en gecontroleerd.

Voor de overdracht bij de notaris zijn wij aanwezig bij de inspectie van de woning (waar koper recht op heeft) en indien gewenst zijn wij ook aanwezig bij de notariële overdracht.

Kortom wij zorgen ervoor dat het hele verkoop traject goed verloopt en nemen u daarmee een groot aantal zorgen uit handen.

Deze dienst verzorgen wij voor een zeer aantrekkelijk tarief.

Het aanvragen van een verkoopbegeleiding is vrijblijvend en verplicht u nog tot niets. Neem contact met ons op door middel van het contactformulier op onze website.